Det er spennende å prøve ut nye ideer, og ekstra morsomt når du syns at resultatet blIr bra👌🏼. Dette gressløksmøret er egentlig en variant av hvitløkssmør, men hovedingrediensen er mengder av gressløk. Gressløkblomsten har en fin farge og mild smak, så den måtte være med. Som et kreativt innslag blandet jeg inn syriner da fargen passer med gressløkblomstene i tillegg til at de ville gi en ekstra aroma. Dette smøret vil passe bra til bl.a Grillmat, på bakte-/ stekte poteter eller stekt laks.
Gressløksmør
400 mg bordsmør
2 dl finkuttet gressløk
1 fedd hvitløk
8-9 syrinblomster
1-2 klyper maldonsalt
- vask og tørk gressløk og syrin
- finkutt gressløk, og riv gressløkblomsten fra hverandre
- Press hvitløken
- bland alt godt, og la det hvile noen timer i kjøleskapet før bruk.
Da håper jeg du blir like fascinert av denne spennende smakskombinasjoner som jeg ble. God appetitt🤩
—— ——
Dagens produkter er fra Aim’n, sommerlig og pent. Klikk på produktene eller linken under produktene for å se mer.