Gressløksalt – et kjekt bidrag i krydderhylla

 

Gressløk har en mild og fin aroma som passer til mye, derfor har jeg valgt å lage urtesalt av noe i stedet for å fryse så mye. Urtesaltet får en ren lysegrønn farge, og smaker Kjempegodt. Jeg testet dette saltet på polarbrød med majones og egg, og det var var helt innertier👌🏼

Gressløksalt

ca 3 liter gressløkstenger (+ noen knopper, hvis du har)

2 dl maldonsalt

Hydro Ribbed Seamless Biker Shorts

  • Bland alt til en mos
  • smør blandingen utover en papirkledd stekeplate
  • tørk i ovnen på 50 grader i 8-9 timer på tørkeprogram, eller med en tresleiv i døråpningen for å slippe ut fuktighet.
  • når alt virker ganske tørt, kjør det i en blender/foodprosessor/stavmikser på nytt. Da får du et helt pulverisert og fint urtesalt. Ha det i ovnen en stund til, helt til du er sikker på at alt er knusktørt, før du har det over på tette rene glass.

 

House Doctor//Bloomingville

 

 

Nysgjerrig på hva naturen har å gi oss? Da er vi to! Jeg vil føle naturen, og bruke mer av naturens forråd; sanke, dyrke, sanse og nyte... I tillegg kommer det gjerne huslige temaer, oppskrifter og livets gang. Det blir rett og slett litt av hvert om meg og mitt. Bruker mye tid på fotball, natur, hunden Tinka og alle slags varianter av hjemmelaget... Hilsen Lene 46 år, førskolelærer og sykepleier.
Posts created 146

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow