Reklame | Gymgtossisten og Magasinet
Kyllingklubber er skikkelig snadder. De kan tilberedes på mange ulike vis, med forskjellige urter, krydder og marinader, i tillegg til at de er anvendelige til både tapas, grillkvelder eller middag. Mulighetene er mange.
De kyllingklubbene jeg her presenterer er sikkert prøvd ut av flere før meg, men hos meg var det bare en spontan idé. Planen var egentlig å lage en barbequemarinade, men på tur inn i kjøleskapet for å hente noen ingredienser falt øynene på en flaske med sweet chili saus…. og vips, så var planen endret😅 De ble skikkelig saftige og gode😋
Kyllingklubber stekt i sweetchili -og ananas marinade
(nok til 3-4 personer)
30 kyllingklubber
salt
pepper
2 dl sweet chili saus
1 chili – finhakket
1 dl ananasjuice (kan sløyfes!)
1 ss olje til steking
- legg kyllingklubbene sammen i en skål. Gi alle klubbene et lett strø med salt og pepper, og hell over sweet chili saus.
- Bland klubbene godt rundt i skåla slik at alle er jevnt dekket. La dette stå 1-2 timer. Vend om noen ganger i løpet av denne tiden.
- tilsett finhakket fersk chili og ananasjuice, og bland godt. La det stå 1-2 timer i romtemperatur. Vend om i skåla av og til.( Blir kjempegodt uten ananasjuice også. Jeg har prøvd både med og uten, og ble like fornøyd med begge varianter)
- Ta bitene ut av marinaden og legg de direkte over i en passende ildfastform smurt med olje.
- stekes med varmluft, midt i ovnen i ca 1 time på 100°C, øk opp til 225° og stek til de har en passe mørk stekeskorpe. Ca 20 min. Variere fra ovn til ovn, følg med😊 (hadde sikkert gjort seg om de siste 20 min ble gjort på grillen…. skal bli testet)
Serveres med ris, frisk salat og soyasaus med sesoning.
Da håper jeg det smaker, vel bekomme😋👌🏼
Hvis du trenger alternative hjemme-treningsutstyr for å trimme bort noen kalorier etter slike gode måltid, ta en titt Her! 😄💪🏼
Eventuelt så tar du bena fatt og tar turen ut i naturen. Denne typen sko har jeg slitt ut mange par av de 3 siste årene. Så fornøyd!
Salomon Speedcross Vario 2 GTX Astral (W) – Str. 38
Mmmmmmmm nå fikk jeg vann i munnen! Det er sååååå godt med kylling som er godt krydret og er saftig – pluss ris – salat eller hva en har til tilbehør 😀 Godt ja!
Sant👌🏼😄 ha en finfin dag
Det ser veldig godt ut 🙂 Jeg er nok mer typen som vil ha filet, men det spiser jeg MYE av også 🙂
Hei Frodith👋🏼 Ja det er godt med kyllingfilet, vi bruker også det en god del😊