Rabarbragrøt med melk -denne er det flere som har etterspurt fordi den er så himla god, og lette lage

Rabarbragrøt er, som mye annet, mulig å lage på mange ulike vis. Denne oppskriften er utrolig god, og veldig lett å lage. Her bruker jeg blant annet maizena i stedet for potetmel.

Hvis dere fortsatt har rabarbra stående i hagen; nå er det smart å høste dem, og la ny friske stenger komme opp. Hvis du ikke har tid eller mulighet til å lage noe, kan du kutte av enden og bladet, og hive dem i fryseren. De tiner fort, og er fin å bruke etter et lite opphold i fryseren😉 (Hvis du porsjonerer ferdigkuttet rabarbra i fryseren, er den for eksempel perfekt å bruke i et smoothie)

Rabarbra grøt

600 g rabarbra

600 g sukker

10 dl vann

3 Ts vaniljesukker

1 Ts kanel

1.5 dl kaldt vann + 3 ss maizenna

  • rensk rabarbra og kutt den i terninger
  • Ha rabarbra, sukker, vann, vanilje og kanel i en kasserolle og kok opp. La det småkoke i 5 min.
  • rør ut maizena i iskaldt vann, og tilsett det i en tynn stråle mens du rører i grøten.
  • gi det en lite oppkok, og ta kasserollen vekk fra platen. Justér sørget etter smak.
  • Avkjøl grøten og server den med melk eller fløte.

Håper det smaker, vel bekomme😋👌🏼

Nysgjerrig på hva naturen har å gi oss? Da er vi to! Jeg vil føle naturen, og bruke mer av naturens forråd; sanke, dyrke, sanse og nyte... I tillegg kommer det gjerne huslige temaer, oppskrifter og livets gang. Det blir rett og slett litt av hvert om meg og mitt. Bruker mye tid på fotball, natur, hunden Tinka og alle slags varianter av hjemmelaget... Hilsen Lene 46 år, førskolelærer og sykepleier.
Posts created 146

2 thoughts on “Rabarbragrøt med melk -denne er det flere som har etterspurt fordi den er så himla god, og lette lage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow