I dag deler jeg enda en av favorittene fra den utslitte kokeboken min. Dette er også en hverdagsrett som det er fort gjort å lage. Hjemmelaget mat fra bunnen trenger nødvendigvis ikke å ta lengre tid å lage enn posemat eller halvfabrikater. Hvis jeg spør sønnen Henrik, om hva vi skal ha til mat, så får jeg ofte «Taco eller kylling i ostesaus» til svar 🤗. Det som kjennetegner denne retten er saftig kjøtt, fyldig saus og masse smak! Verdt å prøve…
Ingredienser:
6 kylling fileter – kuttes i store terninger
2 løk – grovkuttes, 4-5 cm store biter
2 paprika – grovkuttes som løken
1 kinesisk hvitløk – presses
1-2 chili (alt etter hvor sterk mat dere er glade i) – finhakkes
400 g philadelfiaost
salt og pepper
Litt smør/olje til steking
fremgangsmåte:
- Kutt opp kylling og grønnsaker.
- Brun kyllingen først, og surr deretter løk, paprika, chili og hvitløk litt sammen med kjøttet før du rører inn philadelfiaosten. Smak til med salt og pepper.
- La gryten småkoke 30 min, og la den hvile 5 min før servering.
- kok tagliatellen som anvist på pakken.
Da er det bare å nyte et smakfullt måltid👌🏼
Så godt det så ut! 🙂