Tagliatelle med kjøttsaus ala TildeTuppa

Når ungdommen er hjemme alene må de lage seg mat selv. Da gleder det mor enormt at de velger å lage noe av maten fra bunnen av🥰.


Tagliatelle med kjøttsaus ala TildeTuppa:

(nok til 2-3 personer)

400 g kjøttdeig el karbonadedeig

1 rødløk -finhakkes

1 fedd hvitløk

1 chili – finhakkes

1 gulrot – finhakkes

1 BX hakkede tomater

1ts sukker

Pizzakrydder

Salt og pepper

1 ss olje til steking

Tagliatelle

  • Finhakk og gjør klart alle grønnsakene
  • stek kjøttdeig og ha på et lett strø med pizzakrydder, salt og pepper. Ta det ut av pannen og la fett være igjen.
  • Surr løk og gulrøtter blank i fettet etter kjøttet, tilsett hvitløk og chili, surr 1-2 min til før du blander inn kjøttet igjen, 1 Ts sukker og tilsetter tomatene.
  • smak til om det er behov for litt mer pizzakrydder, salt og pepper. La kjøttsausen småkoke noen minutter mens du koker tagliatelle etter anvisning på pakken.
  • For å unngå klebrig pasta, skylle den kjapt i iskaldt vann etter å ha silt av kokevannet.

    Tilbehør: ferske cherrytomater og oliven

Smaksfullt, sunt og godt! Vel bekomme🤗

 

 

Nysgjerrig på hva naturen har å gi oss? Da er vi to! Jeg vil føle naturen, og bruke mer av naturens forråd; sanke, dyrke, sanse og nyte... I tillegg kommer det gjerne huslige temaer, oppskrifter og livets gang. Det blir rett og slett litt av hvert om meg og mitt. Bruker mye tid på fotball, natur, hunden Tinka og alle slags varianter av hjemmelaget... Hilsen Lene 46 år, førskolelærer og sykepleier.
Posts created 146

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow