Laksenuggets i bobolibrød med hvitløksaus, ferske agurstrimler, sitron og salatmix

Laksenuggets er en spennende og god måte å bruke laksen på, fordi du får både den velkjente gode og saftige laksen samtidig som du får et sprøtt og knasende element. Denne gangen har jeg valgt å kombinere laksenuggets med hvitløksaus, agurkstrimler, fersk sitron og salatmix i et bobolibrød. Smakte helt fantastisk godt. Du får mange lag med ulike smaker som kommer tydelig frem etter hvert som du spiser.

Laksenuggets:

1 filet pr person

Laksefilet – 1/2 ts salt og 1/2 ts pepper 30 min før bruk

1 dl brødrasp

1 ts salt

1/2 pepper

3 ss oljerik steking

1 egg- hvispes

  • Ha 1/2 ts Salt- og pepper på filetene en stund før bruk. La de bli romtemperert.
  • slå sammen egget en egen skål
  • bland brødrasp, salt og pepper i en annen skål
  • skjær laksefileten i terninger, rull dem i egget først og i brødraspblandingen etterpå. Brødraspet skal dekke laksebitene helt.
  • Varm oljen i pannen, (ikke Max! Da blir de svidd)m stek bitene gylden brun og legg dem på papir. Kort steketid gjør dem sprø utenpå, men fortsatt saftig inni.

Hvitløksaus

 

Bobolibrød – fyll det med salat, din favoritt dressing og godt kjøtt, og du har et lekkert måltid

 

Nysgjerrig på hva naturen har å gi oss? Da er vi to! Jeg vil føle naturen, og bruke mer av naturens forråd; sanke, dyrke, sanse og nyte... I tillegg kommer det gjerne huslige temaer, oppskrifter og livets gang. Det blir rett og slett litt av hvert om meg og mitt. Bruker mye tid på fotball, natur, hunden Tinka og alle slags varianter av hjemmelaget... Hilsen Lene 46 år, førskolelærer og sykepleier.
Posts created 146

3 thoughts on “Laksenuggets i bobolibrød med hvitløksaus, ferske agurstrimler, sitron og salatmix

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow