Tacosaus

Jeg lager en stor porsjon når jeg først er i gang. Da har jeg sausen ferdig på glass når vi bestemmer oss for å lage enten taco eller nachos.

Tacosaus

1 rød løk – finhakket

1 gul løk – finhakket

2 bx hakkede tomater

2 røde chili – finhakket

1.5-2 ss sukker

2 ss rødvinseddik

5-6 cherrytomater – fjern skallet i kokende vann

maldonsalt

pepper

2 ts koriander

olivenolje til steking

  • Surr den hakkede løken og chilien blankt i pannen. Tilsett hakkede tomater, sukker og eddik og la det småkoke i 10-12 min.
  • flå tomatene: skjær et kryss i skallet og legg dem i kokende vann i 30 sek. Ta dem opp og skrell lett av skinnet, før du skjærer dem i små terninger.
  • Rør tomatene inn i sausen og tilsett salt, pepper og koriander. Smak til.
  • hvis du ønsker en jevn/glatt saus, bruk stavmikser.

 

 

 

 

 

Nysgjerrig på hva naturen har å gi oss? Da er vi to! Jeg vil føle naturen, og bruke mer av naturens forråd; sanke, dyrke, sanse og nyte... I tillegg kommer det gjerne huslige temaer, oppskrifter og livets gang. Det blir rett og slett litt av hvert om meg og mitt. Bruker mye tid på fotball, natur, hunden Tinka og alle slags varianter av hjemmelaget... Hilsen Lene 46 år, førskolelærer og sykepleier.
Posts created 146

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow