Frokosttips: Hjemmelaget knekkebrød m/brunost og kefirvann m/ingefær

En god frokost gir en god start på dagen. Næringsrikt og sunt er det ene, men så er det lov å nyte også😋  I dag har jeg spist 2 hjemmelaget knekkebrød m/brunost og drukket 1 glass hjemmelaget kefirvann m/ingefærsmak. Jeg koser meg med denne frokosten etterfulgt av en kopp kaffe. Kefirvann er et rent probiotisk naturprodukt med mange helsevinnende egenskaper, i tillegg til at det smaker frisk og godt. Jeg lar kefirvannet stå 1 uke på tett flaske etter at det er ferdig fermentert, da dannes det kullsyre. Er du glad i ingefærbrus, ingefær øl (f.eks Ginger Joe) så tror jeg du ville ha likt denne. Men altså, man kan smaksette med hva man vil. Dette er vår favoritt. Bringebærsmak er også et godt alternativ 👌🏼


. Oppskriften på knekkebrødet delte jeg for noen få dager siden og skal være lett å finne.

Her er oppskrift på Kefirvann, hvis du er nysgjerrig på å teste det ut:

Kefirvann – helt hekta

 

Da ønsker jeg dagen velkommen:

Nysgjerrig på hva naturen har å gi oss? Da er vi to! Jeg vil føle naturen, og bruke mer av naturens forråd; sanke, dyrke, sanse og nyte... I tillegg kommer det gjerne huslige temaer, oppskrifter og livets gang. Det blir rett og slett litt av hvert om meg og mitt. Bruker mye tid på fotball, natur, hunden Tinka og alle slags varianter av hjemmelaget... Hilsen Lene 46 år, førskolelærer og sykepleier.
Posts created 146

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow