Restemat kan bli en ny god middagsrett

Etter et herlig grillmåltid sammen med venner hadde vi mer enn nok mat til overs, for å si det forsiktig… Dermed var det duket for invitasjon til restefest neste dag.

På grillen hadde vi ulike typer svinestykker, med ulike marinader og krydder. I tillegg hadde vi soyamarinerte lårfileter av kylling. Tilbehøret besto av:

  • bakte poteter
  • hjemmelaget potetsalat
  • grillet paprika
  • Grillet maiskolber
  • hjemmelaget grilldressing
  • hjemmelaget tartarsaus
  • kinakål
  • tomat-og løksalat
  • Fetaost
  • diverse drikkevarer

Masse god mat og drikke sammen med trivelige folk😍

Mens kjøttet godgjorde seg på grillen serverte jeg en liten forrett bestående av kjeks med Brie, grønn-eplestrimler og bjørkesirup:

Neste dag var det fortsatt mye igjen av det meste. Kjøttet kuttet vi opp i tynne strimler og varmet forsiktig i stekeovnen. Alle kjøttsorter i en salig blanding. Grilldressing, Tartarsaus, potetsalat og salat ble satt frem sammen med tortillalefser. Lefsene ble fylt etter hjertets lyst, og dermed så hadde vi et enkelt og godt restemåltid 😋👌🏼

Nysgjerrig på hva naturen har å gi oss? Da er vi to! Jeg vil føle naturen, og bruke mer av naturens forråd; sanke, dyrke, sanse og nyte... I tillegg kommer det gjerne huslige temaer, oppskrifter og livets gang. Det blir rett og slett litt av hvert om meg og mitt. Bruker mye tid på fotball, natur, hunden Tinka og alle slags varianter av hjemmelaget... Hilsen Lene 46 år, førskolelærer og sykepleier.
Posts created 146

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow