Dagens middagstips er kyllingwraps. Jeg serverer alltid med minimum to sause-/dressingalternativer. Dette er en middag på 1-2-3! Godt, sunt og enkelt. Rett og slett et Kinderegg med andre ord. Angående sunt; mengden saus eller dressing man bruker vil selvfølgelig justere «sunnhetsgraden», men litt skader sjelden. Uansett, det er opp til hver enkelt😉
Kyllingwraps til 4 personer:
2 kyllingfileter – kuttes i terninger og stekes med salt og pepper
1 bx mais
1 bx ananas i terninger
1 paprika – små terninger
1 løk – finkuttes
1/2 agurk – små terninger
2 tomater – terninger
1/2 isbergsalat – finstrimlet
8 tortillalefser
- alle grønnsakene puttes i egne skåler etter at de er kuttet opp. Kyllingen holdes varm og puttes i en skål rett før servering. Sauser får også egne skåler. TIPS: Kan evt bruke grillet kylling som renskes og kuttes opp
2 alternativer wraps med de nevnte ingrediensene som utgangspunkt:
– Kyllingwraps med rømme- og Sweet chilli Saus:
Legg ønsket grønnsaker og kjøtt i ei stripe på tortillalefsen, og legg deretter på en stripe med lettrømme og Sweet chili. Brett tortillaen litt oppover på enden av «stripen», og deretter innover på hver side.
-kyllingwraps med hjemmelaget karrisaus:
Legg ønsket grønnsaker og kjøtt i ei stripe på tortillalefsen, og legg deretter på en stripe med karrisaus. Brett tortillaen litt oppover på enden av «stripen», og deretter innover på hver side.
Oppskrift Karrisaus:
1.5 dl Majones
1.5 dl lettrømme
4-5 ts karri
1/2 ts pepper
1/4 sitron
2 klyper maldonsalt
1 ts sukker
- Putt rømme og majones i en skål, og press over sitron. Bland inn pepper, karri, sukker og salt. La den hvile 5 min før du justerer smakene etter ditt behag 😋👌🏼
Da er det bare å kose seg. God appetitt!