Egg- og rekesalat

Har du rester etter et nydelig rekemåltid passer det godt å lage rekesalat. Det er mange måter å gjøre det på. Denne varianten lagde jeg i dag:

Egg- og rekesalat

2-3 dl pillede reker

2 egg -hardkokte og hakket (jeg bruker eggedeleren på kryss og tvers)

3 ss ekte majones

3 ss lettrømme

1/2 dl purreløk – finhakket

4-5 middels store skiver sylteagurk – finkuttet

1 ts Trocomare (urtesalt)

1/2 ts finmalt pepper

Noen få korn maldonsalt.

  • Bland alt og la salaten hvile litt. Smaker godt på en skive grovt hjemmebakt brød, baguetter eller rundstykker med et glass lettmelk til. Håper det smaker, vel bekomme😋

 

 

Nysgjerrig på hva naturen har å gi oss? Da er vi to! Jeg vil føle naturen, og bruke mer av naturens forråd; sanke, dyrke, sanse og nyte... I tillegg kommer det gjerne huslige temaer, oppskrifter og livets gang. Det blir rett og slett litt av hvert om meg og mitt. Bruker mye tid på fotball, natur, hunden Tinka og alle slags varianter av hjemmelaget... Hilsen Lene 46 år, førskolelærer og sykepleier.
Posts created 64

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow